torsdag 9 september 2010

Äppeldagen

Idag drog jag, daniel, cruz och matilda och "pallade" äpplen. En cykelkorg full blev det. Har bakat 1 äppelpaj och 25 äppelmuffins men den är fortfarande lika full. hmm. Ätit alldeles för mycket smet också... blää. Hade tänkt dra ut och träna ikväll efter våran svullarmiddag på Little Italy idag men nej. Fastnade på tele2s hemsida istället. Ska skaffa abbonemang och ny mobil men när beställningen var genomförd försvann allt och jag skulle bli tvungen att göra om allt från början. Är inte meningen att jag ska ha nån ny tydligen.

Igår hade vi 3 timmars dramalektion i skolan, så järla kul. Bara leka massa och spela teatern. Funderar starkt på att ta Drama, teater och kommunikation som specialisering. Första gången på Locking med Ellie igår också. Gick ganska bra faktiskt, men svårt.

I tisdags var det fotbollsmatch och vi vann med 1-0. Ligger tydligen delad första plats i serien :) Var hem till Sala i måndags när min käre mor fyllde år. Blev massa god mat, tårta, ost och kex och vin. Trevligt :) Hon fick av mig att vi ska gå på Ugglas revy 9e november. Hämtade ut biljetterna idag - jag längtar!

Kräftskivan i lördags var klockren :) Fredagen blev det spontanutgång med PBJ på BJ som var mindre klockren. Imorrn drar jag till Stockholm och umgås med Fraysan och Maysan :D UNDERBART! Lördag blir det filmkväll/reunion med lite folk.

Ringde min praktik i morse också. Ska vara på samma förskola och avdelning jag själv gick på. Hon jag pratade med kom tydligen ihåg mig och dom hade bilder på mig där, ska bli spännande att se. haha! Så blir Sala hela nästa vecka.

USCH jag är nervös. Imorgon ska jag hämta ut min matteomtenta som är färdigrättat. Om jag inte har klarat den så vet jag inte vad jag tar mig till... HOPPASHOPPASHOPPAS!



Etiskt dilemma på g just nu också.. humhumhum.


Nu ska jag lyssna på Anna Maria Espinosa – Alla Ska Sova För Nu Är Det Natt sen försöka sova. NATTINATT!


VILL HA!!!



BÄSTA LÅTEN JUST NU!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar