lördag 7 november 2009

Torsdag
Uppe med tuppen dvs 06.00. Övningskörning + räkbaguette med syster innan jag tog tåget till Uppsala. Gick till skolan och skumläste genom en bok till fredagens seminarium. Mötte upp Hanna på stationen vid 6. Bakade äppelpaj och käka kyckling, potatisallad och vitlöksbröd till världshistoriens sämsta skräckfilm - Farmhouse

Fredag
Seminarium 8-10 sen var det (100 kr+mat/4 h = slavarbete) jobb på vg som gällde. Jättehärliga människor och kul och så men pengar tjänar man inte direkt. Fick baka fruktbröd, plocka disk, servera pumpasoppa, skära grönsaker m.m. Hade tänkt ha en lugn hemmakväll och plugga järnet men Malin som är så duktig på övertalning fick mig att följa med till Stockholm. Tog tunnelbanan till nåt ställe och mötte upp två kompisar till Malin. Bytte och åkte vidare till nåt annat ställe där vi bytte igen för att åka till nåt ställe jag inte kommer ihåg namnet på hem till nån kille vid namn Steven?. Förfestade en sväng och åkte in till stan vid 11. Då behövde vi konstigt nog inte byta nån gång :/ Mötte upp Fias "kille" och gick till Harrys där Malins kompis fixade in oss gratis :) man tackar. Blev bjuden på cider också så inga pengar slösa man därinne :) Men fyllekäk på donken blev det( INTE BRA!!! ) Tänkte ta en buss hem som tydligen skulle gå vid 3 men icke. En taxichaufför körde oss till Uppsala för 150 kr var!!! Vad är det med osss och taxi? Så mycket kostar det att åka från hotellet till dalhem i sala. haha. Fast han var nog lite skum allt. En råtta har bitit sönder malins byxor. Somnade gott i våra sköna sängar kl 4. Hela detta kalas med resor, mat m.m gick på den härliga summan 350 kr. Där lyckades vi bra allt :)

Lördag
Ska försöka hinna med att plugga en hel del innan vi ska tagga om för fest. Charterfest a la rackis! Skulle verkligen behöva diska, högarna växer. Men det är en senare fråga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar