onsdag 27 januari 2010

Räknat "högstadiematte" på räknestugan idag. Känns som man kommer behöva gå på dom där. Igår blev det jobb 07-14.30. Däckade en timme efter det och på kvällen gick vi och storhandla i nya snabbkassan på Willys. Tog ungefär tre gånger tiden vad de hade gjort om vi skulle ställt oss i kön :/ Kollade på I love you Bet Cooper och åt godis på kvällen med S. I helgen blir det jobb lördag & söndag så diverse planer blir inställda. Ägna sig åt matlagning, tv och studier istället. Har precis ätit räk/avocado mackor med Malin och Sandra. Sandra diskade mitt berg av disk. man tackar! :D I morgon blir det grupparbete, eventuellt träning och pulkaåkning på kvällen :D TJOHO! Fick erbjudande om jobb nästa vecka också men har sjukt mycket i skolan. Går varje dag med examinationer, seminarium och grejer.


Fick tillbaka pm:et idag. Måste komplettera. Blir väl att sitta med det i helgen om jag inte lyckas bli klar med det ikväll. ÖÖÖH!!


Hur kan du då göra för att detta ska bli LHU (att endast vara normerande räcker inte förr att nå hållbar utveckling enligt ex Östman)? Jag menar (kopplat till kursens litteratur) att du behöver problematisera innehållet med barnen. Vilka konflikter kan finnas? Etisk dilemman? En diskussion kring olika sätt att se på saker och ting behövs för att barnen ska kunna utveckla en handlingsförmåga i en föränderlig värld (forskningen kan ju komma fram till att det är fel att kompostera. Vad gör då barnet av den kunskapen? Barnet måste lära sig att tänka/handla själv med andra ord). Du behöver komplettera uppgiften med några rader om detta.


Mycket skoj att se fram emot nu. Tallinkryssning bokad. 24-26 februari och april blir det förhoppningsvis London :) Nu ska jag plugga Matematik från början och dö lite smått.

btw. Har skaffat mig en stalker. Han är weirdo!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar